tisdag 12 oktober 2010

Hallen

Det bästa med hösten är att man börjar tända mer och mer ljus och att det fortvarande finns dagar man bara vill vara ute, att man hittar blommor i sin trädgård (ja, ute i det vilda också)
Alla härliga färger som finns på träden.
Nu kan jag visa lite av våran hall eller "finentre´" som det ska vara egentligen men nu så är inte våran grovingång i bruk än...
Till vänster har vi tagit några gamla fönster (bakom dem ligger köket) som vi har fått tag i, det ska målas, Uffe lovade göra det när jag målade ytorna i köket och tapetserade lilla biten i hallen. Men än har det inte blivit, hoppas bara tejpen släpper smidigt sen, tänkte vara lite snäll och smidig så jag gjorde det åt Uffe men men...
Till höger har vi en 2 meters garderob.
...och hatthylla, skohyllan har jag gjort av en lagerhylla, flyttat närmre med hyllplanen, kapat av en del och sen målat.
Blev faktiskt nöjd med hela hallen, vill ifs ha en liten och smidig pall eller annat att sitta på, smidigt i vinter när man ska ta på sig stövlar och sånt.

Har redan grovingång, tvättstugan klar i huvudet, får bli nästa projekt efter att vi fått på putsen på huset. Sen så vill vi ju ha någon form av altan och en massa andra ideér, bara man får råd så blir det fint.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint ni börjar få det hemma nu! Kram